A Magyar Credit Management Szövetség "Válságból válságba - Gazdasági kilátások és várható kockázatok a gyorsulva változó világban" címmel rendezi meg következő szakmai rendezvényét 2022. áprlis 7-én, csütörtökön a Budapest Kongresszusi Központban.

Még ki sem lábaltunk az elmúlt 100 év legnagyobb globális egyészségügyi válságából, máris egy újabb, ezúttal geopolitikai, katonai krízissel és a generációnk által felfoghatatlan, elképzelhetetlennek hit emberi tragédiával állunk szemben.
Ahogy azonban a covid sem csak az egészségünket támadta, hanem hatással volt a helyi, az európai és a globális gazdaságra is, úgy az ukrán-orosz konfliktus sem marad meg – önmagában is épp elég súlyos - geopolitikai és katonai problémának, hanem azonnali és direkt hatással lesz a szűkebb és tágabb gazdasági környezetünkre.
Az orosz-ukrán háború és az ennek nyomán meghozott szankciós intézkedések (SWIFT, Sberbank, ukrajnai és oroszországi devizafizetési moratórium) új kockázatokat mutatnak, melyek kapcsán az ellátási láncok tovább sérülhetnek és közvetlenül, vagy közvetett módon mindenkit érinteni fognak azok a károk, melyek a kereskedelem, az energia, illetve a pénzügyi területeken jelentkeznek elsőként.
Rendezvényünk célja, hogy a vállalatvezetőket, pénzügyi szakembereket éd credit managereket első kézből informáljuk arról, mire számíthatunk kockázati szempontból 2022-ben.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Hírek

  • Összes
  • Hírek
  • Alapértelmezett
  • Cím
  • Dátum
  • Random
Még több

Elérhetőség

Magyar Credit Management Szövetség
Cím: 1118 Budapest, Rétköz u. 5.
Telefon: +36 (1) 248 0067
E-mail: info@creditmanagementszovetseg.hu

captcha