Az idei évben 2021. szeptember 8-án kerül megrendezésre a Portolio Business and Finance Summit 2021 konferencia, amely rendezvénynek a Magyar Credit Management Szövetség a szakmai partnere.

Fókuszban

Gazdasági és pénzügyi ritmusváltást hozott nemzetközi szinten és a legtöbb magyar cég számára is a koronavírus-válság, talán nincs is olyan szeglete vagy szereplője a magyar gazdaságnak, amelyet érintetlenül hagyott volna. Egyes ágazatok egyértelmű nyertesként, mások elszenvedőként kerültek ki a járványból, egy valami azonban közös: a pénzügyi-gazdasági vezetők mindvégig a frontvonalból figyelték, olykor irányították is a változásokat. Az eltérő tapasztalatok szektorok és vállalatok közötti megosztása, az üzleti-pénzügyi eszmecsere rengeteg tanulsággal szolgálhat a sérülékenység csökkentése és a jövőbeni növekedés megtervezése szempontjából.

A kapcsolatépítési lehetőségek mellett magas színvonalú előadásokkal, esettanulmányokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel járjuk körbe a hazai vállalatok legfontosabb működési és pénzügyi kérdéseit. Olyan egyedi rendezvényről van szó, amely kifejezetten vállalatoknak szól, nagyobb és kisebb cégek vezetői tudják megvitatni egymással tapasztalataikat. Idén kiemelt figyelmet helyezünk a klímavédelemben egyre nagyobb szerepet kapó zöld finanszírozásra, a koronavírus-járvány utáni kilábalás pénzügyi és digitális kihívásaira és lehetőségeire, emellett hagyományainknak megfelelően a credit management aktuális dilemmái is fontos szerepet kapnak.

Az Év Credit Management Csapata díjátadó

A konferencián kerül átadásra a Magyar Credit Management Szövetség által alapított „ÉV CREDIT MANAGEMENT CSAPATA” díj, amellyel a kiemelkedő munkát végző szakmai műhelyeket szeretnénk díjazni, és amely 2015-ben került első alkalommal átadásra.

A jelölteket a Szövetség szakmai partnerei (vezető hazai és nemzetközi céginformáció szolgáltatók, követelés-behajtó cégek és hitelbiztosítók) küldték meg részünkre. A beérkezett jelölések alapján a Szövetség elnökségéből, illetve a szakmai partnerek képviselőiből álló zsűri választja ki a díjazott vállalatot, illetve csapatot.

Hírek

  • Összes
  • Hírek
  • Alapértelmezett
  • Cím
  • Dátum
  • Random
Még több

Elérhetőség

Magyar Credit Management Szövetség
Cím: 1118 Budapest, Rétköz u. 5.
Telefon: +36 (1) 248 0067
E-mail: info@creditmanagementszovetseg.hu

captcha